19 | 10 | 2018

Op 21 november is er een studiedag van de Gereformeerde Bond, deze is bestemd voor ambtsdragers en ook voor gemeenteleden

Onderstaande PDF voor alle informatie

Noodhulp Indonesië

Indonesië​ is opnieuw getroffen door twee grote aardbevingen. Ditmaal op Sulawesi. Een van de aardbevingen veroorzaakte een tsunami bij de kuststad Palu. Het dodental is inmiddels opgelopen tot ruim 1200.

Een paar weken geleden hebben we als gemeente bijgedragen via een noodhulpcollecte voor het eiland Lombok dat in augustus is getroffen. Voor de noodhulp op het eiland Sulawesi willen we als diaconie een gift overmaken.

We roepen u en jou op om mee te helpen! U kunt uw bijdrage overmaken via rekeningnummer NL19 SNSB 0978 0270 51 t.n.v.

HERVORMDE GEMEENTE KINDERDIJK

Alvast bedankt voor uw en jouw steun!

De opbrengst hiervan zullen we overmaken naar het Christelijk Noodhulpcluster dat hulp biedt via lokale organisaties, partners en kerken. Zij organiseren onder andere noodopvang voor kwetsbare groepen zoals: ouderen, kinderen, zwangere vrouwen en mensen met een beperking. Ook voorzien ze honderden huishoudens van eerste levensbehoeften zoals onderdak en voedsel.

Het Christelijk Noodhulpcluster bestaat uit: Red een Kind, Dorcas, EO Metterdaad, Tear, Woord en Daad en ZOA.

Beste broeders en zusters,

Bij deze ontvangt u het voorbederooster voor het komende seizoen.

Aan u als vereniging/college/bijbelkring wordt de uitnodiging gedaan voor de zondag dat u ingeroosterd staat een gebedspunt(en) aan te dragen. Het is de bedoeling dat u dit uiterlijk de vrijdag ervoor doorgeeft aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We vragen u er goed op te letten wanneer u aan de beurt bent en hopen dat u ook op deze manier uiting wilt geven aan uw betrokkenheid op het gezamenlijke gebed in onze erediensten.

16 september   Evangelisatiecommissie

9 juni Bijbelkring 5
23 juni Time Out
7 juli Diaconie

Met vriendelijke groet namens de diaconie,

Peter Griffioen

Voor het goede doel!   -

Welk doelInternational Justice Mission.

Meer dan 2 miljoen kinderen worden uitgebuit door de seksindustrie.

Wij gaan op 23 juni, 6 km  door de modder lopen met 50 obstakels op de baan.

Een reddingsactie kost €3300,-  Door middel van deze actie kun je ons sponsoren.

Hoe? Een overheerlijke cake of een zak lekkere boterkoekjes gebakken

door Petra Peggeman en Sytske Romijn.

Prijs? Cake : € 5,- per stuk, boterkoek €5,- per zak (8 boterkoekjes in een zak )

Wanneer bezorgen ? zaterdag 19 mei, 26 mei en vrijdag 1 juni

Vergeet niet uw adres te vermelden!!

Alvast bedankt, Corine en Johan van Rees

Informatie over het goede doel kunt vinden op

U kunt ons ook gewoon sponseren