11 | 12 | 2018

Onder leiding van de Lentemarktcommissie wordt er om de twee jaar een lentemarkt georganiseerd. De commissie stuurt hiervoor verschillende werk-groepen aan. Normaal gesproken komt de opbrengst van de Lentemarkt ten goede aan een diaconaal en een kerkrentmeesterlijk doel; de verdeling van de opbrengst wordt bepaald door de kerkenraad.

De commissie heeft  een 11 tal marktkramen in eigendom die wij voor de opbrengst van de kerk verhuren.

Kraamverhuur: Erik Visser 06-46884497

Arie Jonas
☏ 06-12643386

Teus de Jong
☏ 06-53910393

Willemarij Breedveld
☏ 06-24247623

Lentemarkt 2019

De Lentemarkt 2019 zal gehouden worden op D.V. zaterdag 23 maart en de organisatie is alweer in volle gang. Door de diaconie is de organisatie “Open Doors” gekozen als diaconaal doel. Een organisatie die christenen ondersteunt die om hun geloof vervolgd worden en bijbels brengt naar landen die daarvoor gesloten zijn. De diverse werkgroepen zijn weer bezig met de voorbereiding en we verwachten ook weer een aantal leuke externe kramen. De komende weken en maanden zult u regelmatig via de website, kerkbode en social media geïnformeerd worden. Als u ideeën heeft of graag mee wil werken dan kunt u de Lentemarkt commissie altijd benaderen.

Lentemarkt 2017

Beste gemeenteleden, de opbrengst van de Lentemark is € 30.000,-

Namens de Lentemarktcommissie, Arie Jonas

Alle   Foto's 2017 van  de Lentemarkt

Lentemarkt 2015

De netto opbrengst  van deze Lentemarkt 2015 is € 27.000,-

Als lentemarktcommissie willen we een ieder heel hartelijk bedanken voor elke vorm van hulp die y ons geboden heeft. We mogen terugkijken op een fantastisch resultaat

De overige foto's Lentemarkt 2015 staan hier

Lentemarkt 2013

Er is hard gewerkt om 23 maart 2013 weer een succesvolle lentemarkt te organiseren. Als kerkrentmeesterlijk doel is gekozen voor het onderhoud van onze gebouwen en als diaconaal doel: de organisatie MAF (Mission Aviation Fellowship)
Klik hier voor een filmpje over het werk van de MAF

De Netto opbrengst van de Lentemarkt 2013 bedroeg: € 39.000,-
€ 17.000,- voor de kerk
€ 22.000,- voor de Maf (dit is incl. een extra gift van € 9.000,-)

klik hier voor alle foto's van de lentemarkt 2013.

Kerst en jaarwisseling

Houtploeg