23 | 07 | 2018

De kerkrentmeesters beheren de eigendommen van de gemeente en zetten zich in om de benodigde gelden in te zamelen voor het onderhoud van de gebouwen en de instandhouding van de erediensten. Voor kerkrentmeesters die geen ouderling zijn, gelden dezelfde zittingsregels die voor alle verkozen kerken­raadsleden van toepassing zijn met als verschil dat zij worden benoemd door de kerkenraad (dus zonder verkiezing door de gemeenteleden).

Correspondentieadres: Saturnusstraat 10
of via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

A. Burggraaf (onderhoud)
☏ 0184 - 68 55 85

J.A. de Groot (2e secrataris)
☏ 0184 - 68 21 01