13 | 12 | 2018

De gemeentegids is een boekje met gegevens om u wegwijs te maken in de kerkelijke gemeente Kinderdijk - Middelweg.

Het is de bedoeling om tweejaarlijks een vernieuwde gids uit te geven, na het jaar waarin kerkenraadsverkiezingen hebben plaatsgevonden.

Heeft u zelf wijzigingen en/of mutaties te melden of ziet u bij het doorlezen dat er iets niet juist of niet volledig staat vermeld, dan verzoeken wij u dat door te geven aan het college van kerkrentmeesters via mailadres  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   Wij zouden het zeer op prijs stellen als u van deze mogelijkheid gebruikt maakt.

De gemeentegids is voor gemeenteleden ook digitaal verkrijgbaar. Wanneer u een exemplaar wilt ontvangen stuur dan even een e-mail naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., met uw naam en adres, dan zal de gemeentegids u zo snel mogelijk worden toegestuurd.

Kerst en jaarwisseling

Houtploeg