21 | 10 | 2018

Kerkbalans of actie jaarbijdrage 2018

Zoals u inmiddels wel weet is de jaarbijdrage voor de kerk de belangrijkste bron van inkomsten. Ieder jaar wordt door de plaatselijke kerken in Nederland deze actie gehouden onder de naam van Actie Kerkbalans. Uw kerk kost geld. De erediensten, de vele activiteiten, de verwarming, de verlichting, personeelskosten, pastoraat enzovoorts - het zijn kosten die gemaakt worden om de kerkdeuren open te houden. Als Hervormde Gemeente Kinderdijk-Middelweg mogen we ons gelukkig weten dat er jaarlijks veel geld opgebracht wordt voor de jaarbijdrage. En we zijn blij met al die kleine en grote giften. Daarom doen we ook dit jaar weer een beroep op u.

Voor de campagne van 2018 is het thema "Geef voor je kerk". De actieperiode was van 20 januari t/m 3 februari 2018 en we zijn ontzettend dankbaar met onderstaand resultaat!