20 | 04 | 2018

Voor zover de activiteiten van de eigen gemeente daar ruimte voor laten, is het voor gemeenteleden en elders kerkelijk meelevenden mogelijk om de kerk of de zalen te huren voor een zangavond, trouwdienst, rouwdienst, verjaardag of receptie. In kerkdiensten die niet van de eigen gemeente uitgaan, zijn de gebruikers gehouden aan, voor het gebruik van een kerk redelijke regels. Ook voor het gebruik van de zaalruimten gelden redelijke gebruiksregels voor binnen en buiten.
Voor gebruik van de gebouwen binnen de eigen gemeente wordt een planning met afspraken gemaakt. Omdat deze meestal voor een heel jaar vooruit gemaakt wordt, is het belangrijk om afwijkingen van het normale schema tijdig door te geven.
De gebruiks- en verhuuragenda (voor kerkelijke en overige activiteiten) wordt bijgehouden door:

E. Visser
☏ 0184 - 68 24 25
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kinderdijk - Het Elzenhonk

Rehobothkerk