23 | 07 | 2018
Direct (live) meeluisteren: Rehoboth Kinderdijk

Beide kerkgebouwen zijn aangesloten op het internetsysteem audioserver.nl zodat iedereen, in heel de wereld, via de computer naar onze diensten kan luisteren. Ook kan men zoeken op kerkdienstgemist.nl

Ook het terugluisteren van eerder gehouden diensten is mogelijk.
Archief kerkdienst uitzending:         Rehoboth           Kinderdijk

De contactpersoon voor het aanvragen van een luisterkastje of het melden van storingen is:

J. Stam
☏  078 – 691 43 32. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het Woord van God is gratis. Gelukkig wel! Helaas kost het aanbieden van de digitale bestanden wel veel geld. Per jaar is dat voor onze beide kerken meer dan € 1.500.,- Mocht u regelmatig gebruikmaken van onze digitale diensten, dan waarderen wij het enorm als u ons een tegemoetkoming in de kosten doneert.

U kunt uw bijdrage overmaken op rekeningnummer NL 24 FVLB 022 713 14 87 t.n.v. College van Kerkrentmeesters Kinderdijk-Middelweg onder vermelding: Bijdrage digitale diensten. Wij zijn u bij voorbaat erg dankbaar.

Kerkdienst op CD

De kerktelefoon via internet is helaas niet geschikt voor mensen zonder internet, voor hen bieden wij een CD met de dienst van vorige week aan. Wanneer een dienst voor u van bijzonder belang is, bijvoorbeeld een doop-, belijdenis- of huwelijksdienst, dan is een CD van deze dienst te bestellen (kosten € 3,50) bij:

T.H. van der Steen
☏ 06 30798618