20 | 04 | 2018

De Kerkbode verschijnt wekelijks en is een gezamenlijke uitgave van meerdere gemeenten in de Alblasserwaard. In de kerkbode staat uiteraard het schema van de kerkdiensten maar ook berichten van andere gemeentelijke activiteiten en over het wel en wee in de gemeente. Vooral voor incidentele wijzigingen in de kerkdiensten zoals bij doop, avondmaal en andere bijzondere diensten is het belangrijk de kerkbode goed na te lezen. Voor het ontvangen van de kerkbode moet u zich aanmelden als abonnee; jaarlijks ontvangt u een acceptgiro voor de kosten daarvan.
Kopij betreffende het pastoraat, huwelijk, geboorte etc. dient bij de predikant te worden ingeleverd, uiterlijk op de maandagmorgen vóór de vrijdag van verschijnen. Overige berichten naar mevr. Kooijman.

Ds. A. van Lingen
☏ 0184 - 68 33 77
Redactiesecretaresse
Mevr. H. Kooijman - Gorseman
☏ 0184 - 68 20 14
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Abonnementen/Bezorging:
H. Kampstra
☏ 0184 - 68 16 19
Voor abonnees in de wijk “Dorp”:
Fam. de Bie
☏ 0184 - 68 25 78