19 | 10 | 2018

Iedere woensdag kunt u de radio afstemmen op programma’s van kerkklokradio. U kunt dan onder meer luisteren naar veel gevraagde geestelijke muziek. Verder zijn er meditaties, Bijbelbespreking en informatie over kerkdiensten. Ook is er een informatieprogramma over avonden of bijeenkomsten in de regio.
Iedere zondagmorgen wordt een rechtstreekse kerkdienst uitgezonden waaraan een aantal kerken uit de omtrek hun medewerking bij toerbeurt verlenen, waaronder ook onze gemeente. Verder wordt er ook op zondag klassieke en geestelijke muziek uitgezonden.

In de ether : 97.3 FM

• Op de kabel (UPC) in de gemeente Molenwaard : 105.9 FM

• Op de kabel (Ziggo) in de gemeente Alblasserdam : 102.4 FM

• Via het glasvezelnetwerk van KPN in de gemeente Molenwaard : kanaal 376

• Via internet : zie de links op de website http://klokradio.nl/

Kerkklokradio is een zelfstandige stichting en valt buiten de verantwoordelijkheid van de kerkenraad. Op andere dagen worden programma’s van de Klokradio (dus niet Kerkklokradio) uitgezonden.