Hervormde Gemeente Kinderdijk-Middelweg

23 | 07 | 2018

(Huis)Bijbelkringen

In het nieuwe seizoen, waarin we het bijbelboek Prediker behandelen, aan de hand van het boekje Prediker met als ondertitel: Rafelranden aan de Bijbel , willen we alle leden de Zegen van onze God toewensen.

Veel christenen hebben het verlangen om het evangelie door te geven. Getuigen kan echter niet zonder volgen. Dit boekje gaat over het navolgen van de Heere Jezus, over verlangen en verlegenheid. het bevat zeven bijbelstudies over discipelschap rond zeven werkwoorden; bekeren, navolgen, liefhebben, kruisdrager, eenvoudig leven, bidden en belijden. Discipelschap heeft alles te maken met een proces van vormen, omvormen, hervormen. Het Woord van God zet ons aan het werk. De geest van God is daarbij onmisbaar.

"In Zijn spoor" is een boekje dat de lezer helpt in zijn of haar zoektocht naar een christelijke levenshouding en een daaraan verbonden levensstijl.

Het boek is ontstaan in de gemeente waar de auteur predikant is. Ook de gespreksvragen zijn opgesteld in samenspraak met gemeenteleden

De kringen zijn bewust klein gehouden, vanwege de openheid die we koesteren.
Bent u geïnteresseerd dan kunt u informatie vragen over onze huis-Bijbelkringen, neem dan contact op met één van de coördinatoren: dhr. Arie ’t Hoen, tel. 078-6916321, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of dhr. Ad Stout, tel. 0184-685867, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aan het einde van het seizoen zal kring 2(leiding Gert de Sterke  en Truus Bouter-Stam) de sluitingsavond voor ons verzorgen, waarop de eventueel overgebleven vragen van het afgelopen seizoen zullen worden behandeld door onze predikant ds. A. van Lingen.
Deze avond is gepland op D.V. 24 april 2018. Plaats deze vast in de agenda!

Op de Bijbelkring bijeenkomsten is ook altijd gelegenheid om wat geld achter te laten voor de (on)kosten, die door het gastgezin zijn gemaakt.
Wat er aan het einde van het seizoen in dit potje overblijft, zal dit seizoen besteedt worden aan Mercyi Ships

We willen u ook hartelijk oproepen, deze hulp die veelal  aan onze wat verdere naaste plaats vindt, regelmatig in uw gebeden, persoonlijk maar ook op de Bijbelkring, te gedenken.

Nieuwe leden kunnen zich dus melden bij één van de coördinatoren en deze zullen dan proberen u, een zo goed mogelijk plaats te wijzen, wat past bij uw wensen.

Namens de coördinatoren, Ad Stout

Zoeken
Nieuws

 

bakactie

 

Dagelijks Woord

Recent gewijzigd
Meest gelezen