Hervormde Gemeente Kinderdijk-Middelweg

25 | 02 | 2020

Beste gemeenteleden,

Zaterdag 16 april 2016 organiseerde we de tweejaarlijkse gemeentedag. Een dag waarop we elkaar op een ontspannen manier hebben ontmoet en gezellige activiteiten met elkaar hebben kunnen ondernemen.

We zijn om 13:30 gestart in de Rehobothkerk. Daar was voor iedereen een kopje koffie, thee of limonade te verkrijgen. Na de opening vertrokken we richting het oude voetbalveld achter sporthal De Klipper. Daar was voor een ieder  een grote verscheidenheid aan activiteiten klaar gezet;.

Voor de kinderen stond er een springkussen en ook een grote zandbak klaar. De creatieveling onder ons hadden zich opgegeven voor een workshop creatief of schilderen op canvas. Sommige gingen o.l.v. Gerard Roest vogels spotten.

Ook aan de jongelui was  gedacht. Ze konden  heerlijk met elkaar volleyballen en voetballen, maar sommige hadden zich  opgegeven voor de diverse workshops.

Verder stonden er nog diverse spelen klaar zoals: schaken-dammen, spijkerslaan en touwtrekken. Er was geen tijd om ons  te vervelen!

Op het veld stond duidelijk een fooienpot klaar en ook  tijdens de sing-in werd een collecte gehouden ter bestrijding van de onkosten van die dag.

Rond 17:00 uur werd er opgeruimd en vertrokken we weer richting de Rehobothkerk om daar om ongeveer 17:45 uur met elkaar te eten. Patat met een snack. Daarna werd de dag afgesloten  met een prachtige sing-in.

Het was voor een ieder een heel gezellige middag met mooi weer waar we onderlinge banden hebben kunnen opbouwen en versterken!

De Activiteitenraad    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Vogelexcursie(s) op de gemeentedag

Bijgaand een link naar (een selectie van) de foto's van vanmorgen van de excursie naar de Zouweboezem.

Een mooie, droge morgen, onder leiding van Gerard Roest en Marius Teeuw.

Dank Gerard en Corinne voor het organiseren.

https://goo.gl/photos/uyCLxXbYWYMhZzKd8

Deze zijn van vanmiddag

https://goo.gl/photos/2QDNywPcLUyeHPrB6

Hierbij de link naar de foto's van 's avonds, bij het eten en de sing-in.

https://goo.gl/photos/iVrMpvTfXRHns4vY7

 

 

 

 

 

 

 

Zoeken
Nieuws
Dagelijks Woord
Recent gewijzigd
Meest gelezen