30 | 11 | 2021

13-01-2021 lock-down

De lock-down heeft ook betrekking op ons gemeenteleven, we ontkomen niet aan het volgen van de maatregelen van de overheid.

De kerkdiensten gaan door zoals de afgelopen maanden. Het kringwerk zoals Bijbelkringen, Mannen- vrouwenvereniging, Leer- en leeskring stopt per direct. Dit geldt ook voor alle jeugdwerk en de catechese. Als u voor wat betreft het huisbezoek een afspraak hebt staan wordt u door uw wijkouderling benaderd om te overleggen hoe u daar vorm aan wilt geven. We zijn van mening dat we als kerk ook moeten volgen in wat de overheid nastreeft; alle contacten tot een minimum beperken!

Het is een harde maatregel en raak ons allemaal, zeker in deze tijd van verwachten. We wensen u allen Gods Zegen toe op de plaats waar eenieder is gesteld. Heeft u vragen dan kunt u die stellen aan de scriba (bij voorkeur via de mail) of uw wijkouderling.

Rehoboth 05-12-2021  10.00 uur Kinderdijk  05-12-2021  10.00 uur
Liturgie  Doopdienst   Gezamelijke dienst in Rehoboth
Predikant Ds. A. Van Lingen Predikant
Voorzang - Psalm 16 vers 3 Voorzang - Psalm
Schriftlezing   Schriftlezing
Tekst   Tekst
Thema   Thema
Psalm   Psalm
Psalm    Psalm
Psalm   Tekst
Diaconie collecte  Diaconie collecte
Kerk collecte instandhouding van de eredienst  Kerk collecte  instandhouding van de eredienst

Rehoboth  18.00 uur Kinderdijk 18.00 uur
Predikant   Predikant Ds. C. Doorneweerd - Strijen
Voorzang - Psalm 16 vers 6 Voorzang - Psalm  16 vers 6
Schriftlezing   Schriftlezing
Tekst   Tekst
Thema   Thema
Psalm   Psalm
Diaconie collecte Diaconie collecte
Kerk collecte  instandhouding van de eredienst   Kerk collecte  instandhouding van de eredienst

Agenda aanvullingen graag doorgeven via e-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.