Hervormde Gemeente Kinderdijk-Middelweg

22 | 01 | 2019
Heeft het leven zin? Wat is er na de dood? Wie is Jezus? Wat doet de Heilige Geest? Geneest God vandaag de dag nog? Zomaar een paar vragen die bij veel mensen leven. Herkent u deze vragen of kent u mensen in uw omgeving die deze vragen hebben? Dan is er goed nieuws!
Op donderdag 7 september start er een Alpha-cursus in nieuw-lekkerland. Een cursus, bestaande uit ongeveer 10 avonden en een weekend, waarbij deze en andere vragen aan bod komen. De avonden zijn wekelijks op donderdagavond, waarbij er om 18.30 uur gezellig samen gegeten wordt, waarna er over de verschillende onderwerpen nagedacht wordt. De cursus wordt gehouden in de Maranathakerk, Mattenbies 1 te Nieuw-Lekkerland. De avonden zijn rond 21.30 uur afgelopen.
 
Heeft u of iemand in uw omgeving interesse? Kom vrijblijvend langs op 7 september! Voor informatie: check de facebookpagina www.facebook.com/AlphaNieuwLekkerland of tel 06-42236623
 
Mocht u zich nu al willen aanmelden? Dat kan ook! Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Zoeken
Nieuws

Houtploeg


 

bakactie

 

  

Voorbede rooster

ONDER DAK

Dagelijks Woord
Recent gewijzigd
Meest gelezen