31 | 07 | 2021

13-01-2021 lock-down

De lock-down heeft ook betrekking op ons gemeenteleven, we ontkomen niet aan het volgen van de maatregelen van de overheid.

De kerkdiensten gaan door zoals de afgelopen maanden. Het kringwerk zoals Bijbelkringen, Mannen- vrouwenvereniging, Leer- en leeskring stopt per direct. Dit geldt ook voor alle jeugdwerk en de catechese. Als u voor wat betreft het huisbezoek een afspraak hebt staan wordt u door uw wijkouderling benaderd om te overleggen hoe u daar vorm aan wilt geven. We zijn van mening dat we als kerk ook moeten volgen in wat de overheid nastreeft; alle contacten tot een minimum beperken!

Het is een harde maatregel en raak ons allemaal, zeker in deze tijd van verwachten. We wensen u allen Gods Zegen toe op de plaats waar eenieder is gesteld. Heeft u vragen dan kunt u die stellen aan de scriba (bij voorkeur via de mail) of uw wijkouderling.

Rehoboth 01-08-2021 10 uur  Rehoboth 01-08-2021 18 uur

Predikant Ds. J.A.H. Jongkind - Langerak Predikant  Ds. F. Hoek - Schoonhoven
Voorzang   Lofzang van Maria vers 2 en 3 Voorzang   Lofzang van Maria vers 7
Schriftlezing Schriftlezing Lukas 15 vers 1-10
Schriftlezing  Genesis 29 vers ...........-...........  Schriftlezing
Tekst vers 31-35  Tekst  vers 8-10
Thema God verheft de vernederden   Thema
Psalm 95 vers 1  Psalm 65 vers 1 en 2
Psalm   107 vers 1  Psalm 135 vers 2 en 3
Psalm  22 vers 12  Psalm 25 vers 2, 3 en 4
Psalm  3 vers 5  Psalm 62 vers 1 en 5
Psalm  105 vers 5 en 8  Psalm 138 vers 1 en 3
Diaconie collecte Schuilplaats Diaconie collecte Schuilplaats
Kerk collecte voor   instandhouding eredienst  Kerk collecte voor instandhouding eredienst

Kinderdijk Diensten in Rehoboth  Kinderdijk Diensten in Rehoboth
Predikant  Predikant
Voorzang - Psalm    Voorzang - Psalm
Schriftlezing   Schriftlezing
Tekst   Tekst
Thema    Thema
Psalm   Psalm
Psalm    Psalm
Psalm   Psalm
Diaconie collecte   Diaconie collecte
Kerk collecte voor instandhouding eredienst  Kerk collecte voor instandhouding eredienst

Agenda aanvullingen graag doorgeven via e-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.