Hervormde Gemeente Kinderdijk-Middelweg

20 | 10 | 2021

Zondag 24 oktober is de diaconiecollecte bestemd voor de stichting Woord en Daad.

Bij velen van u is deze stichting bekend door hun inzet bij noodhulp en armoedebestrijding.

Maar ook de financiële-adoptie van kinderen (noodhulp op afstand).

Vanuit de diaconie worden ook al langere tijd 2 kinderen financieel ondersteund, Stoodley uit Haïti en Yonas uit Ethiopië 

Van harte deze collecte bij u en jou aanbevolen.

Op donderdag 16 september starten we met het nieuwe Alpha-seizoen! Ben je benieuwd wat deze avond, en de rest van de reeks, in petto heeft? Kom vrijblijvend langs!
Om 18.15 uur beginnen we aan de Mattenbies 1 in Nieuw-Lekkerland met een gezellige en heerlijke maaltijd, gevolgd door het onderwerp 'Is er meer?'. Hiermee starten we om 19.45 uur en dit doen we aan de hand van een film, die we vervolgens bespreken. Om 21.30 uur sluiten we gezamenlijk af.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Ben je benieuwd, maar wil je eerst meer informatie?
Kijk op Alphacursus.nl, stuur een mail naar 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

{

Telefoonnr. Arjan van Buren: 06-22804138

 

Met vriendelijke groet,

De kampcommissie,,    Arjan van Buren, Arie Jonas, Machiel Wijland, Marjon Kampstra, Carin de Vreede, Alexander de Koning

Haïti werd afgelopen zaterdag opgeschrikt door een zware aardbeving. De ramp zorgt tot nu toe voor duizenden slachtoffers, waaronder honderden doden. ZOA komt daarom in actie om te helpen. 

De schade is enorm nadat een aardbeving met de kracht van 7.2 op de schaal van Richter het land trof. Naast de vele gewonden en duizenden dodelijke slachtoffers, zijn honderden mensen nog steeds vermist. Volgens de VN zijn er zeker 37.300 huizen verwoest en nog eens 46.000 zwaar beschadigd waardoor tienduizenden gezinnen dakloos zijn. Daarnaast zijn belangrijke toegangswegenwegen en andere infrastructuur verwoest.

Hulp is hard nodig om de slachtoffers op te vangen en te voorzien van onderdak en eerste levensbehoeften. ZOA verleent daarom de dringende noodhulp via onze partners die op Haïti aanwezig zijn.

Steun de noodhulp op Haïti
Samen met jou willen we de slachtoffers van de aardbeving op Haïti niet aan hun lot over laten. Met jouw steun kunnen we zoveel mogelijk mensen helpen met onder andere tenten, slaapmatjes, voedsel- en hygiënepakketten. Help je ook mee?

Tijdens deze actie is ZOA in nauw contact met onder andere het Christelijk Noodhulpcluster (bestaande uit Dorcas, EO Metterdaad, Red een Kind, Tearfund NL, Woord en Daad en ZOA)

 

{

Zoeken
Nieuws
Dagelijks Woord
Recent gewijzigd
Meest gelezen