10 | 04 | 2021

Pasen

Met Pasen willen we de vreugde van het met elkaar samenzijn met meer mensen in de kerk beleven.
Daarom schalen we voor de Rehoboth voorzichtig op naar 50 personen inclusief de kinderen.
De gehele kerk zal worden opengesteld zodat we de 1.5 meter regel goed met elkaar kunnen naleven.
Als het goed gaat willen we dit daarna voortzetten.
Let dus op: alle kinderen moeten worden aangemeld! Voor de Kinderdijk blijft de situatie zoals deze was. 30 personen, inclusief de kinderen

Zingen in de dienst

De kerkenraad heeft nagedacht om het zingen tijdens de erediensten door gemeenteleden wat meer te structureren.
Vanaf 30-03 kunt u zich, als u dat wilt, aanmelden voor het zingen in de dienst. U neemt dan plaats op de voorste rij, links of recht van de kerkenraadsbank.
U hoeft zich maar één keer aan te melden; of via het voorzang rooster of via het gewone reserveringsrooster.
Tevens is het mogelijk om al langer van te voren een plaats te reserveren.
Is er op zaterdag nog ruimte voor de komende zondagdiensten dan kunt u een extra keer aanmelden.