Hervormde Gemeente Kinderdijk-Middelweg

19 | 02 | 2019

Nog even en het winterwerk gaat weer beginnen. Dit betekent ook dat de +18 weer van start gaat. Om de twee weken komen we bij elkaar op zondagavond om samen na te denken over de Bijbel. We behandelen elk seizoen wat onderwerpen uit een bijbelstudieboekje of naar aanleiding van een Bijbelboek. Verder zijn er avonden waarin een vrij onderwerp besproken kan worden.

Na de koffie met wat lekkers starten wij de avond met een inleiding. Daarna gaan we in kleinere groepjes uiteen, bespreken we een aantal vragen en denken we met elkaar na over het onderwerp van die avond. Aan het einde van de avond zingen we nog wat en sluiten we de avond rond 22.00u af.

Eén keer in het jaar hebben we een bijbelstudieweekend. Tijdens dit weekend doen we verschillende Bijbelstudies, maar er is ook voldoende tijd voor ontspanning en gezelligheid met elkaar.

Vind jij het ook fijn om als jonge christenen met elkaar bezig te zijn over het geloof, dan zijn de +18-avonden zeker wat voor jou.

Naast serieuze gesprekken is er ook genoeg ruimte voor gezelligheid met elkaar. De eerste +18-avond zal zijn op D.V. 11 oktober. Deze zal net als de vorige avonden plaatsvinden op het podium van de Rehobothkerk. Wij hopen op een grote opkomst van de leden die er vorig jaar waren, maar zeker hopen we op veel nieuwelingen!

Info:  : A.C. Jonas, Meerkoet 9, 0184- 68 44 18

Zoeken
Nieuws

Talenten

Creaochtend

Houtploeg


 

bakactie

 

  

Voorbede rooster

ONDER DAK

Dagelijks Woord
Recent gewijzigd
Meest gelezen