18 | 10 | 2019

Wanneer u jarig bent, ontvangt u meestal veel gelukwensen. Ook de kerkelijke gemeente  wil u met en op die dag feliciteren. U ontvangt hiervoor een verjaardagskaart met een envelop. De kerk zou het zeer op prijs stellen wanneer u, uit dankbaarheid voor deze dag, hier een gift  in zou doen. De envelop wordt na enige tijd weer bij u opgehaald. Als u vaak niet thuis bent en de ophaler u daardoor steeds mis loopt, kunt u de envelop ook in de collectezak voor de instandhouding van de eredienst doen.

Contactpersoon:     A. Zegelaar
☏ 0184 - 69 19 00
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.