25 | 02 | 2020

Op de gemeenteavond zijn de schetsplannen van twee architecten getoond. Na afloop kon er een setje met tekeningen worden meegenomen om thuis nog eens rustig te bestuderen.

Mocht u niet in het bezit zijn van de tekeningen dan kunt u die nog ophalen bij een kerkrentmeester. Ook in de hal van de Rehoboth ligt er een stapeltje om mee te nemen.

De plannen zijn onderdeel van ons onderzoek naar de hedendaagse eisen en wensen voor kerkgebouw Rehoboth, zodat daar rekening mee gehouden kan worden bij onderhoud/renovatiewerk en dit, mits financieel haalbaar, in de planning kan worden meegenomen.

Wij willen hier graag met u over in gesprek gaan om te kijken of de plannen aansluiten op uw wensen en om te zien of we de juiste denkrichting te pakken hebben. In de tweede plaats willen we aftasten of het financieel gedragen kan/wil worden.

Wordt u er enthousiast van of vind u het gebouw nu ook al prima? Voor dit doel is een gemeenteavond gepland op D.V. donderdag 20 februari. Uw aanwezigheid en inbreng wordt zeer op prijs gesteld.Het college van kerkrentmeesters