02 | 06 | 2020

De oppas worden gestopt omdat daar niet aan de regel van 1.5m afstand kan worden voldaan.

In de speelhal van de school naast de Rehobothkerk wordt tijdens iedere morgendienst kinderoppas gehouden voor kinderen t/m de leeftijd van 5 jaar. In Kinderdijk wordt dit gehouden in het “Elzenhonk” onder de kerk. Ook op tweede feestdagen, nieuwjaarsdag en Hemelvaartsdag is er crèche.

Voor de kinderen vanaf 3 jaar is er in het laatste uur - dat valt ongeveer gelijk met de preek - 'Bijbelwijs'. Er wordt dan een Bijbelverhaal verteld en er wordt n.a.v. het verhaar een werkje gemaakt. Op deze manier krijgen onze jonge kinderen onderwijs uit de Bijbel op hun niveau.

Er staat op deze pagina dat er in Kinderdijk geen bijbelwijs gehouden wordt. Dat is op zichzelf correct.

Maar wij willen daar aan toevoegen dat alle kinderen tot 6 jaar welkom zijn op de  crèche in Kinderdijk

Contactpersoon is Ellen Verloop-Stam Telefoon 06-38 606 605.

Telefoon Crèche  Rehoboth  0184-682765

Coördinatie Rehoboth: Mw. Jeanette den Ouden Tel. 0184 - 75 50 88,   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sleuteladres school: Fam. A. van Krimpen, Neptunusstraat 15, 0184 - 68 64