14 | 12 | 2019

Iedere woensdag en zondag kunt u de radio afstemmen op programma’s van Kerkklokradio. U kunt dan onder meer luisteren naar veel gevraagde geestelijke muziek. Verder zijn er meditaties, Bijbelbespreking. Ook is er een informatieprogramma over avonden of bijeenkomsten in de regio.
Iedere zondagmorgen wordt een rechtstreekse kerkdienst uitgezonden waaraan een aantal kerken uit de omtrek hun medewerking bij toerbeurt verlenen, waaronder ook onze gemeente. Verder wordt er ook op zondag klassieke en geestelijke muziek uitgezonden.

Kerkklokradio is te ontvangen via de etherfrequenties 97.3 MHz (Westelijk deel Alblasserwaard) en 107.0 MHz (Oostelijk deel Alblasserwaard),

92.1 FM (Oost-Alblasserwaard) alle drie in de FM-band.
De kabelfrequenties zijn 102.4 MHz in Alblasserdam en 105.9 MHz in v.m. Molenwaard.
Als u KPN glasvezelabonnee bent, vindt u ons op radiokanaal 1148.

Via internet : zie de links op de website http://klokradio.nl/

Kerkklokradio is een zelfstandige stichting en valt buiten de verantwoordelijkheid van de kerkenraad. Op andere dagen worden programma’s van de Klokradio (dus niet Kerkklokradio) uitgezonden.