26 | 08 | 2019

De kerkenraad bestaat uit de predikant, 12 ouderlingen en 8 diakenen. De predikant wordt door de kerkenraad voor onbepaalde tijd beroepen en aangesteld. De pastoraal medewerker is door de kerkenraad aangesteld voor onbepaalde tijd en is geen kerkenraadslid.

Kerkenraadsleden worden door de lidmaten gekozen vanuit een door de kerkenraad opgesteld kandidatentweetal. De zittingstermijn van kerken-raadsleden is 4 jaar waarna ze tweemaal herkozen kunnen worden voor een 2e en 3e termijn zodat de maximale zittingstermijn van een kerkenraadslid 12 jaar is.

De predikant en 3 daarvoor aangewezen kerkenraadsleden vormen samen het moderamen.

Er zijn 4 ouderlingen die tevens zitting hebben in het college van kerkrentmeesters. (ouderling-kerkrentmeester)

Correspondentieadres voor de kerkenraad: Vletstraat 5, 2957 GH, Nieuw-Lekkerland via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voorbede rooster