Hervormde Gemeente Kinderdijk-Middelweg

16 | 01 | 2021

Bijbelkring

Komend bijbelkringseizoen, hopen we ondanks de coronabeperkingen toch bij elkaar te gaan komen. De keuze is gevallen op een studieboekje, geschreven door prof. dr. H. van de Belt.

Dit boekje is verschenen in de Artiosreeks uitgegeven door de Gereformeerde Bond. Het draagt de titel ‘Goudkoorts’, bijbelstudies uit de brief aan de Romeinen (1). Er volgt er dus nog een, mogelijk iets voor volgend jaar D.V.

 

Op de omslag van het boekje staat:

De Romeinenbrief is een goudmijn. De eeuwen door hebben christenen in deze brief het Evangelie ontdekt en herontdekt. In deze bijbelstudies uit de eerste helft van dit bijbelboek deelt dr. H. van de Belt de inzichten die hij heeft opgedaan in de omgang met deze brief. De kernboodschap van Paulus is dat de rechtvaardige uit het geloof zal leven. Christus is de enige Rechtvaardige. Hij leeft door Zijn geloof. Iedereen die door het geloof in Christus is, zal leven met Hem.

 

De twaalf kringen die onze gemeente rijk is, zijn bewust klein gehouden, vanwege de openheid die we koesteren.

Bent u of jij geïnteresseerd of zijn er vragen, neem dan contact op met een van de coördinatoren: Arie ’t Hoen, tel. 078-6916321, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Ad Stout, tel. 0184-685867, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Aan het einde van het seizoen (mocht dit allemaal mogelijk zijn, gezien de beperkingen door het coronavirus) zal kring 6 (leiding Gert de Ouden en Ad van den Heuvel), de sluitingsavond voor ons verzorgen, waarop de eventueel overgebleven vragen van het afgelopen seizoen zullen worden behandeld door ds. A. van Lingen. Deze sluitingsavond staat gepland op D.V. 21 april 2021. Plaats deze vast in de agenda!

 

Op de bijbelkringbijeenkomsten is ook altijd gelegenheid om wat geld achter te laten voor de (on)kosten, die door het gastgezin zijn gemaakt.

Wat er aan het einde van het seizoen in dit potje overblijft, zal dit seizoen besteed worden aan ‘Onder dak’, het project wat loopt in Kinderdijk om activiteiten te organiseren voor/in de wijk. We willen u en jou ook hartelijk oproepen dit werk regelmatig in uw gebeden, persoonlijk, maar ook op de bijbelkring, te gedenken.

 

Nieuwe leden kunnen zich dus melden bij een van de coördinatoren en deze zullen dan proberen u een zo goed mogelijk plaats te wijzen, wat past bij uw wensen.

Namens de coördinatoren, Ad Stout

Dagelijks Woord
Recent gewijzigd
Meest gelezen