Hervormde Gemeente Kinderdijk-Middelweg

24 | 09 | 2021

Leeskring

In Het Elzenhonk komen op maandagavonden een aantal gemeenteleden en leden van gemeenten in de buurt bij elkaar om onder leiding van ds. Van Lingen een theologisch boek te bespreken. De groep bestaat al een aantal jaren in wisselende samenstelling. Sommige meelezers lezen al mee sinds de herfst van 2009. En dat met grote tevredenheid en belangstelling. Uiteraard met groeiend inzicht in geloof en geloofskennis.We lezen nu Jezus van Joseph Ratzinger

Het boekje is aan te schaffen bij boekwinkel  'De Parel'

Leerkring (Bijbelleeskring)

We hopen dit seizoen weer zo gewoon mogelijk de avonden van de leerkring te houden. We hopen dat iedereen die dat vroeger gewend was weer komt en dat er nog vele nieuwe gemeenteleden (jong en ouder tot hoogbejaard) zich bij ons intensief lezen van de Schrift voegen.

De avonden zullen D.V. meestal niet op donderdagen, maar op woensdagen plaatsvinden. Tenzij de vergaderingen van de kerkenraad weer naar de woensdag zullen gaan. Dan in principe de donderdag na de opgegeven woensdag. De datums zijn aldus:

29 september, 13 oktober, 10 november, 1 december, 22 december, 12 januari, 2 februari, 16 februari, donderdag 10 maart, 30 maart, 20 april, 11 mei, 1 juni.

We beginnen de avonden om 20.00 uur en we lezen verder uit het evangelie van Markus. We beginnen 29 september met Markus 11:27 en lezen verder tot 12:12. We hopen dat Gods Geest ons in de diepten van het evangelie wil brengen en zo ons verstaan van de woorden van God rijker en tot zegen zal zijn.

Ds. A. van Lingen

Voor informatie kunt u contact opnemen met de  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Dagelijks Woord
Recent gewijzigd
Meest gelezen