Hervormde Gemeente Kinderdijk-Middelweg

30 | 05 | 2020

 

I

Het seizoen 2020/2021 is het thema “Wees wijs".  We hebben  eens per twee weken op donderdag een Bijbelstudie ochtend, dit jaar vanuit Prediker. 

De Bijbelstudies zijn gemaakt door Ds. H.I. Methorst uit Nieuwerkerk a/d IJssel. We beginnen onze ochtend met zingen, gebed en mededelingen. Daarna is er een korte overdenking/meditatie over het onderwerp wat aan de beurt is. Dit vanuit het blad de Hervormde Vrouw. Na de koffiepauze gaan we de vragen die hierbij horen in groepjes met elkaar bespreken. En aan het eind bespreken we met elkaar, wat er zo al naar voren kwam in de gesprekken. Daarna sluiten we de morgen af met dankgebed.

www.hervormdevrouwenbond.nl

We vieren met elkaar Paasfeest en Kerstfeest, we nodigen een keer een spreker uit en we houden een creatieve ochtend. Aan het eind van het seizoen gaan we nog een dag met elkaar op pad. Met de auto of de fiets als gezellige afsluiter.

De kosten van het lidmaatschap zijn 25,- euro.

U ontvangt dan ook 11 x het tijdschrift de Hervormde Vrouw.

Hierin staan de Bijbelstudies die we gebruiken, maar er staan ook diverse artikelen en columns in die aansluiten bij de actualiteiten.

Nieuwsgierig geworden? Kom een ochtend gezellig met ons meedoen om met elkaar ons geloof te verdiepen en meer te leren uit Gods woord. Welkom

 

Vrouwenstudiekring “Johanna”

 

Secretariaat: Mevr. C. Tuijtel - de Boer   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Contributie : € 25,00 per jaar ( s.v.p. betalen voor 1 oktober ) 

Per bank : SKG REKENING NL43RABO0373701772  

Zoeken
Nieuws
Dagelijks Woord
Recent gewijzigd
Meest gelezen