Hervormde Gemeente Kinderdijk-Middelweg

18 | 10 | 2019

Vanaf 19 september hebben we weer bijbelstudiemorgens in de achterzaal van de Rehoboth. We komen meestal om de twee weken bij elkaar om samen na te denken over een gedeelte van de Bijbel. We luisteren naar een meditatie en bespreken in groepjes een aantal vragen die hierbij horen. De bijbelstudies komen uit het blad De Hervormde Vrouw en gaan dit seizoen over: ‘Hou(d) vast ! vanuit de brieven van Paulus aan Timotheüs.

 

Deze brieven staan vol pastorale en diaconale adviezen. Het volgen van Jezus kan lijden veroorzaken. Hoe gaan wij daar mee om? Wat geloven wij? Belangrijk is het dat wij ons vasthouden aan de gezonde leer en aan een gelovig leven. Hoe gaan wij om met ons geld, is genoeg genoeg of willen wij steeds meer? Of laten wij ons leiden door Hem, in vertrouwen. Deze thema’s zullen in de Bijbelstudies naar voren komen. Handig is om een schriftje of notitieboek aan te schaffen voor de Bijbelstudies, hierin kunnen we onze vragen van het hoofdstuk in opschrijven evenals de creatieve verwerking.

 

10 oktober zal er een spreker namens Friedenstimme aanwezig zijn. Alle gemeenteleden of belangstellenden zijn dan ook van harte welkom. In februari gaan we een morgen creatief aan de slag.

 

Jong en oud zijn van harte welkom om met ons mee te doen. Onze eerste verenigingsmorgen is donderdag 19 september. Inloop vanaf 9.00 uur waarna we om 09.30 uur beginnen. De ochtend duurt tot ongeveer 11.30 uur en is in de zaal van de Rehoboth. De rest van het programma is terug te vinden op de site van de kerk. Er is oppas aanwezig.

 

Anita van Zoelen

Zoeken
Nieuws


 

 

  

Dagelijks Woord
Recent gewijzigd
Meest gelezen