Hervormde Gemeente Kinderdijk-Middelweg

18 | 10 | 2019

Zendingscommissie

De zendingscommissie van de Hervormde Gemeente in onze wijk is georiënteerd op het werk van de Gereformeerde Zendings Bond (GZB) in de Hervormde Kerk. Tegen het einde van het jaar wordt actief gewerkt aan de verkoop van het dagboekje “Een handvol koren”.

Secretaris: J. Kant
☏ 0184 - 68 55 61
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dag allen,
 
Een link naar een  korte opname van Daan en Judith, waarin zij bedanken voor gebed en meeleven in het afgelopen jaar.
Het leek mij goed dit ook met u allen te delen.


https://www.gzb.nl/zendingswerkers/daan-en-judith-van-der-kraan/blog/hartelijk-dank-voor-uw-steun-in-2018?user_id=1012876

 

Het jaarthema 2018/2019 van de GZB is  ‘Laat je zien!’ Jezus Zelf heeft ons laten zien dat er geen grenzen zijn aan Gods liefde. Iedereen werd door Hem gezien en uitgenodigd om het Koninkrijk van God binnen te gaan. In navolging van Jezus zijn ook wij geroepen om oog te hebben voor de mensen om ons heen. In het bijzonder voor hen die gemakkelijk over het hoofd worden gezien. Als volgelingen van Jezus mogen wij Hem laten zien aan de mensen om ons heen.

‘Als je denkt dat je te klein bent om een verschil te maken, dan heb je nog nooit een nacht met een mug doorgebracht.’

(Afrikaans gezegde

  •  

De Zendingscommissie binnen onze gemeente is gericht op het werk van de Gereformeerde Zendings Bond. Zij heeft als missie om mensen te bereiken met het Evangelie, zodat zij wereldwijd gaan leven zoals God het bedoeld. Op verschillende manieren worden mensen via GZB uitgezonden om anderen God te laten zien: Door te getuigen, te onderwijzen of te dienen.

Binnen onze gemeente geven we dit concreet gestalte door 'deelgenoot' te zijn bij de uitzending van Daan en Judith van der Kraan. Zij zijn in januari 2016 door de gemeente Dordrecht wijk 1 en 3 uitgezonden naar Namibië. Daan geeft theologisch onderwijs bij Namibian Evangelical Theological Seminary (NETS). Judith werkt voor de Trauma Healing Network en Philippi Trust Namibia.  Zie voor meer informatie: www.gzb.nl/daanenjudith


Annemarie Baas

Marike Stip

Johan en Marieke Kant Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Zoeken
Nieuws


 

 

  

Dagelijks Woord
Recent gewijzigd
Meest gelezen