Hervormde Gemeente Kinderdijk-Middelweg

02 | 06 | 2020

Zendingscommissie

De zendingscommissie van de Hervormde Gemeente in onze wijk is georiënteerd op het werk van de Gereformeerde Zendings Bond (GZB) in de Hervormde Kerk. Tegen het einde van het jaar wordt actief gewerkt aan de verkoop van het dagboekje “Een handvol koren”.

Secretaris: J. Kant
☏ 0184 - 68 55 61
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

De Zendingscommissie binnen onze gemeente is gericht op het werk van de Gereformeerde Zendings Bond.

Zij heeft als missie om mensen te bereiken met het Evangelie, zodat zij wereldwijd gaan leven zoals God het bedoelt. Op verschillende manieren worden mensen via GZB uitgezonden om anderen God te laten zien: Door te getuigen, te onderwijzen of te dienen.

Binnen onze gemeente geven we dit concreet gestalte door 'deelgenoot' te zijn bij de uitzending van Daan en Judith van der Kraan. Zij zijn in januari 2016 door de gemeente Dordrecht wijk 1 en 3 uitgezonden naar Namibië. Daan geeft theologisch onderwijs bij Namibian Evangelical Theological Seminary (NETS). Judith werkt voor de Trauma Healing Network en Philippi Trust Namibia.  Zie voor meer informatie: www.gzb.nl/daanenjudith

https://www.facebook.com/onderweginnamibie/videos/546408009246876/

 

Annemarie Baas

Johan en Marieke Kant Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

https://www.facebook.com/onderweginnamibie/videos/546408009246876/

Zoeken
Nieuws
Dagelijks Woord
Recent gewijzigd
Meest gelezen