Hervormde Gemeente Kinderdijk-Middelweg

29 | 02 | 2020

 


Hallo vriendelijke mensen,

Daar ben ik weer, Auntie Eline vanuit Uganda.

Kijk maar op mijn blog www.eline-oeganda-2016.waarbenjij.nu

Home Sweet Home is een kleine stichting die zich richt op gehandicapte/getraumatiseerde kinderen in Uganda. Binnen dit project zijn we bezig met het oprichten van een zorgboerderij waar ik als supervisor aan de slag zal gaan.

Op de zorgboerderij komen gehandicapte kinderen vanuit de omgeving om te werken en leren. Op deze manier kunnen de kinderen in de toekomst hun eigen omgeving helpen door te werken op het land of door te zorgen voor de dieren. Voor deze kinderen is het belangrijk zichzelf te kunnen ontwikkelen naar hun mogelijkheden, maar ook om aan hun eigen ouders en dorpsgenoten te laten zien dat zij ondanks hun beperking, zeker in staat zijn om dingen te leren en een waardevolle bijdrage te leveren aan de gemeenschap.

Het doel van mijn vertrek was om de opbrengst van de boerderij en de zorg voor de kinderen verder te kunnen optimaliseren, zodat we op den duur zelfvoorzienend kunnen zijn en meer kinderen kunnen helpen in hun ontwikkeling.

Om het bovenstaande te kunnen realiseren zijn wij opzoek naar sponsoren. Voornamelijk maandelijkse sponsoren , maar ook eenmalige donaties zijn van harte welkom. Donaties zijn fiscaal aftrekbaar bij de belasting.

Voor meer informatie over Home Sweet Home verwijs ik u graag door naar de website:

www.homesweethomeuganda.nl

Om dit project een succes te maken en zoveel mogelijk gehandicapte kinderen in Uganda te kunnen helpen, kunnen wij uw hulp goed gebruiken. Voor meer informatie over het sponsoren, de zorgboerderij en of mijn werk kunt u contact opnemen met + 25 6759147480 of + 25 6781863052 of een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wilt u de kinderen van de Zorgboerderij steunen? Word dan vriend/vriendin van de Zorgboerderij.

Ga hiervoor naar: www.homesweethomeuganda.nl/zorgboerderij.

Donaties o.v.v. Eline Verhaar

Een lieve groet,

Eline Verhaar

Zoeken
Nieuws
Dagelijks Woord
Recent gewijzigd
Meest gelezen