Hervormde Gemeente Kinderdijk-Middelweg

20 | 10 | 2021

Als werkgroep Albanië zijn samen met een aantal gemeenteleden kozijnen gemaakt in de werkplaats van Verheij Aannemers. De kozijnen zijn bestemd voor gezinnen uit het dorp Brekas, waar we alweer 4 jaar werkzaam zijn. Er zullen weer 10 gezinnen nieuwe kozijnen krijgen. De kozijnen worden deze keer geplaatst door een timmerman uit het buurtdorp. Met hem hebben we al 3 jaar samen gewerkt. Dit gaat zeker goed komen en we zullen hem er een vergoeding voor geven.
Als gemeente kunnen we nog meer doen voor onze broeders en zusters in Albanië. Er zijn weer 40 voedselpakketten verzorgd en voor 20 gezinnen pakketten haardhout. Ook zijn er 40 tegoedbonnen te verdelen van € 10, te besteden in de plaatselijke supermarkt.
In de tandartspraktijk zal ook een groep kinderen behandeld worden. Dit is het 2e jaar dat deze praktijk er is en wij ondersteunen dit financieel. Het is te duur om alle kinderen elk jaar te laten controleren. Het ziet er nu naar uit dat ze om de 2 jaar controle krijgen.
Dit alles mogen we doen van het geld dat we hebben ontvangen via giften, collecte en opbrengst oude metalen.
We zijn de Heere God dankbaar dat we dit werk in Zijn Koninkrijk mogen en kunnen doen en danken u voor u bijdrage en gebed.

Enkele foto's van het maken van de kozijnen, het plaatsen in Brekas en uitdelen van hulpgoederen

Klik hier voor alle foto's Albanië - Brekas

Zoeken
Nieuws
Dagelijks Woord
Recent gewijzigd
Meest gelezen