25 | 06 | 2021

13-01-2021 lock-down

De lock-down heeft ook betrekking op ons gemeenteleven, we ontkomen niet aan het volgen van de maatregelen van de overheid.

De kerkdiensten gaan door zoals de afgelopen maanden. Het kringwerk zoals Bijbelkringen, Mannen- vrouwenvereniging, Leer- en leeskring stopt per direct. Dit geldt ook voor alle jeugdwerk en de catechese. Als u voor wat betreft het huisbezoek een afspraak hebt staan wordt u door uw wijkouderling benaderd om te overleggen hoe u daar vorm aan wilt geven. We zijn van mening dat we als kerk ook moeten volgen in wat de overheid nastreeft; alle contacten tot een minimum beperken!

Het is een harde maatregel en raak ons allemaal, zeker in deze tijd van verwachten. We wensen u allen Gods Zegen toe op de plaats waar eenieder is gesteld. Heeft u vragen dan kunt u die stellen aan de scriba (bij voorkeur via de mail) of uw wijkouderling.

Rehoboth 27-06-2021 10 uur  Kinderdijk 20-06-2021 10 uur
Liturgie    Liturgie
Predikant Dr. C. A. van de Sluijs - Veenendaal Predikant Prop. J.W. Sterrenburg - Hard.Giessendam
Voorzang  Psalm  145 vers 7  Voorzang  Psalm  145 vers 7
Schriftlezing Exodus 32 vers 1-20 Schriftlezing Romeinen 8 vers 18-30
Schriftlezing   Schriftlezing
Tekst vers 18 Tekst
Thema Winnen of Verliezen  Thema
Psalm 47 vers 1 Psalm
Psalm 81 vers 10 Psalm
Psalm  68 vers 16 Psalm
Psalm 150 vers 1 Psalm
Gebed des Heeren  vers 3 Psalm
Diaconie collecte  Eigen gemeente Diaconie collecte Eigen gemeente
Kerk collecte voor   instandhouding eredienst  Kerk collecte voor instandhouding eredienst

Liturgie  18.00 uur Liturgie  18.00 uur
Predikant  Ds. J.A. H. Jongkind - Langerak Predikant  Ds. A.B. van Campen - Hazerswoude
Voorzang - Psalm  146 vers 5 Voorzang - Psalm  146 vers 5
Schriftlezing 2 Korinthe 12   Schriftlezing Genesis 12 vers 5 - 20
Schriftlezing   Schriftlezing
Tekst vers 9  Tekst
Thema    Thema  Als het altaar uit beeld verdwijnt...
Psalm 103 vers 2  Psalm 27 vers 7
Psalm 103 vers 3  Psalm  4 vers 4
Psalm  86 vers 8  Psalm  107 vers 6
Psalm  74 vers 18  Psalm  138 vers 4
Psalm  66 vers 8  Avondzang vers 7
Psalm   Psalm
Diaconie collecte Eigen gemeente Diaconie collecte Eigen gemeente
Kerk collecte voor instandhouding eredienst  Kerk collecte voor instandhouding eredienst

Agenda aanvullingen graag doorgeven via e-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.